Home > Destinatii > Litoral Romania > Mamaia > Detalii Villa Azzuro

Detalii Villa Azzuro

villa azzurro mamaia
Detalii Villa Azzuro

Petrece vacanta de vara in Mamaia la Villa Azzuro! Cele mai bune oferte la agentia C&AE Business Travel!

Villa de lux Azzurro va asteapta intr-un cadru linistit, plin de verdeata, la aprox 200 m de plaja amenajata, pentru a va oferi o vacanta relaxanta cu familia sau prietenii in propria intimitate.

Suprafata generoasa, 300 mp, cele 5 spatii de cazare independente, living ul open space, bucataria moderna complet mobilata si utilata, curtea interioara umbroasa, asigura reusita unui sejur de 5*.

Dotari camere Spatiile de cazare sunt organizate dupa cum urmeaza: parter: 1 camera DBL cu pat matrimonial si fotoliu, AC, cu baia in exterior; living generos cu canapea, TV; bucatarie complet utilata si mobilata, masa cu scaune pentru servirea mesei, vesela; gradina cu mese si scaune, gratar.

etaj 1: – 2 camere DBL cu pat matrimonial, dulap, TV, AC, 1 baie cu cada, iesire la balcon; – 1 camera DBL deluxe cu pat matrimonial, dulap, TV, AC si baie proprie cu cada

etaj 2: 1 camere DBL cu pat matrimonial, dulap, TV, AC, baie cu dus, iesire la terasa 15m; 1 camere DBL cu pat matrimonial, dulap, TV, AC, baie cu dus 1 apartament compus din 2 camere ambele cu pat matrimonial, dulap, TV, AC, baie

etaj 3: 1 camere DBL cu pat matrimonial, dulap, TV, AC, baie, iesire la terasa 30m; 1 camere DBL cu pat matrimonial, dulap, TV, AC, baie, iesire la balcon; 1 camere DBL cu pat matrimonial, dulap, TV, AC, baie

Accesul la Internet WI FI este gratuit in toata proprietatea. Parcarea este posibila in fata vilei, fara taxa, in limita locurilor disponibile! Vila Azzurro se află în Mamaia Nord, la doar 4 km de Mamaia.

Tabăra de vacanță din Năvodari se află la 1,8 km de Villa Azzurro, iar plaja H2O este la 4,2 km de proprietate. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu, situat la 12 km de Villa Azzurro. Plaja amenajata este situata la 200 m .

Pentru tarife click aici.

Rezerva aici vacanta ta last minute: