Acasa > Destinatii > Litoral Romania > Mamaia > Detalii Victoria Resort 3*

Detalii Victoria Resort 3*

victoria mamaia

Hotel Victoria dispune de plaja privata si ofera turistilor acces gratuit, cu asigurarea a doua sezlonguri si o umbrela pentru fiecare camera, indiferent de regimul de masa achizitionat!
RENOVAT 2019!

HOTEL VICTORIA RESORT este situat la 50 m de plaja si beneficiaza de 337 de spatii de cazare astfel: 208 camere duble standard, 65 camere duble superior. 45 camere family, 10 camere economy si 9 apartamente, dispuse pe 9 nivele.

Dotari si servicii

Receptia si restaurantul sunt renovate complet. Camerele renovate in totalitate. Spatiile de cazare vor fi impartite in camere duble standard si camere duble superioare. Camerele duble superioare au in plus, fata de cele standard, usa de acces, tamplaria PVC, gresia si faianta din baie schimbate. Apartamentele vor fi si ele renovate integral; eleganta si rafinamentul fiind caracteristicile definitorii. Spre deosebire de anii trecuti, incepand cu sezonul estival 2019, vom mai avea doua apartamente in plus, unul la parter si unul la etajul 1.

In incinta hotelului exista un lounge, seara – în weekend începând cu orele 19:30 muzica piano bar.
Pe plaja hotelului sunt amplasate terenuri de joc pentru adulti si copii. Atat pe plaja cat si pe terasa hotelului se desfasoara activitati zilnice de animatie (echipa de animatie a hotelului).
Toti turistii vor  avea locuri rezervate pe plaja, în functie de numarul camerei. Acestea vor fi repartizate de la receptie. Primele rânduri de pe plaja vor fi rezervate pentru camerele superior (etajele 8 si 9). Pentru clientii ajunsi în avans la cazare, oferim camera de bagaje si vestiar pe plaja. Totodata, acestora li se va oferi câte un cocktail alcoolic/ nonalcoolic de întampinare.
Accesul în restaurant se va face în serii, pentru a evita aglomeratia. Locurile la masa vor fi repartizate în functie de numarul camerei. Pe parcursul întregului sejur turistii vor avea acelasi loc .
Terasa va fi folosita pentru servirea meselor “a la carte”, coffee break-uri si snack-uri .

Servicii masa

MASA: restaurant propriu, Victoria.

Mic dejun – bufet suedez 07:30 – 09:30

Pranz – bufet suedez 12:30 – 14:30

Cina – bufet suedez 19:30 – 21:30

Restaurantul are o capacitate de 600 locuri în interior si terasa cu 100 locuri în vecinatatea  gradinii de vara. Aici se pot servi doar bauturi sau meniu a la carte.
Toate mesele sunt servite sub forma de bufet – bucatarie romaneasca si internationala diversificata, cine tematice. Hotelul îsi rezerva dreptul de decizie asupra sortimentelor de bauturi oferite care vor fi în regim self-service si consta  în: vin produs autohton alb/rosu – draft; bere – draft; bauturi racoritoare acidulate si neacidulate draft; cafea, ceai, apa plata si carbogazoasa.
In lunile mai, iunie si septembrie masa se va servi sub forma de bufet sau a la carte, în functie de numarul de turisti din hotel.
In lunile iulie si august se vor comercializa numai pachete cu ALL INCLUSIVE, pachetele doar cu mic dejun sau demipensiune, nefiind acceptate în acest interval!
Turistii care achizitioneaza pachete cu demipensiune sau all inclusive vor purta obligatoriu bratara specifica fiecarui pachet. Numai pe baza acestor bratari se va face accesul la bufet, restaurant, bar, plaja. În cazul pierderii bratarii, turistul va achita contravaloarea pentru înlocuire. Demipensiunea consta în mic dejun si pranz sau cina si bauturi tip all inclusive. Pentru tipul mesei principale se opteaza în momentul check in-ului la receptie, orice modificare ulterioara nemaifiind posibila.

PRODUSELE OFERITE ÎN SISTEMUL ALL INCLUSIVE VOR FI CONSUMATE DOAR ÎN INCINTA RESORTULUI, PE PARCURSUL SEJURULUI, IAR PRODUSELE OFERITE LA MASA SE VOR CONSUMA DOAR ÎN RESTAURANT. 
Locatiile din jurul Resortului Victoria sunt private, iar depasirea nivelului admis de sonorizare sau a orelor limita sunt independente de administratia hotelului.

Pachetele All Inclusive includ:

– cazare cu masa – în regim bufet (mic dejun, pranz, cina);
– bauturile alcoolice incluse: bere draft, vin draft – alb/rosu;
– bauturi non-alcoolice: sucuri acidulate draft – gama PEPSI (Pepsi, 7 UP, Mirinda, Prigat, Pepsi Twist), cafea, ceai si apa de masa carbogazoasa.
Aceste bauturi incluse pot fi servite la barul restaurantului în timpul programului de masa (mic dejun 07:30 – 09:30/ dejun 12:30 – 14:30/ cina 19:30 – 21:30) si ulterior la barul de pe terasa (între orele 09:30 – 23:00).
– snack-uri între orele 17:30 – 18:30 se vor servi in locuri special amenajate sub forma de mini-pizza, snack-uri, produse de patiserie la snack bar-ul situat în zona restaurantului sau a terasei.
– acces gratuit la  locul de joaca;
– acces gratuit la terenurile de sport de pe plaja;
– acces gratuit pe plaja complexului cu asigurarea a doua sezlonguri si o umbrela pentru ficare camera.
– acces gratuit la internet în complex (receptie, restaurante, bar) si pe plaja acestuia;
– masa se va servi sub forma de bufet cu o sortimentatie bogata, deserturi, fructe si înghetata. În lunile Mai si Septembrie (în functie de numarul de turisti) masa se va servi à la carte.

Pachetele cu Demipensiune includ:

– cazare cu masa în regim  bufet (mic dejun si pranz/ cina – se va opta pentru varianta mesei principale la check-in);
– bauturile alcoolice incluse numai  în timpul meselor: bere draft, vin draft –alb/rosu;
– bauturi non-alcoolice incluse numai în timpul meselor: sucuri acidulate draft – gama PEPSI (Pepsi, 7 UP, Mirinda, Prigat, Pepsi Twist), cafea, ceai si apa de masa /carbogazoasa;
Aceste bauturi incluse pot fi servite la barul restaurantului doar în timpul programului de masa (mic dejun 07:30 – 09:30/ dejun 12:30 – 14:30 sau cina 19:30 – 21:30) si la barul de pe terasa în timpul mesei pentru care s-a optat la check-in.

Atentie!!! Dupa terminarea programului de masa (21:30) pentru acest tip de pachet nu se mai servesc bauturi.
– acces gratuit la locul de joaca;
– acces gratuit la terenurile de sport de pe plaja;
– acces gratuit pe plaja complexului
– acces gratuit la internet în complex (receptie, restaurante, bar) si pe plaja acestuia;
– masa se va servi sub forma de bufet cu o sortimentatie bogata, deserturi, fructe si înghetata. În lunile Mai si Septembrie (în functie de numarul de turisti) masa se va servi à la carte.

Pachetele cazare cu mic dejun includ:

– cazare cu mic dejun – in regim bufet;
– bauturi non-alcoolice incluse doar  în timpul micului dejun: sucuri acidulate draft- gama PEPSI (Pepsi, 7 UP, Mirinda, Prigat, Pepsi Twist), cafea, ceai si apa de masa carbogazoasa;
– acces gratuit la locul de joaca;
– acces gratuit la internet in complex (receptie, restaurante,bar) si pe plaja acestuia;
– acces gratuit la terenurile de sport: tenis, fotbal, volei;
– acces gratuit pe plaja complexului.

Dotari camere

Camerele sunt dotate cu: TV, telefon, minibar, mocheta, baie cu dus, uscator de par, aer conditionat. Toate camerele au balcon, mai putin cele de la parter si etajul 1, in schimb, aici camerele sunt mai spatioase.

Camerele duble economy sunt situate la etajul 1 sau parter pe nord, sunt camere cu balcon dar au vederea inspre zidul cladirii de langa hotel.

Camerele duble standard sunt pozitionate la etajele 2 – 7, au mobilier nou si baile reconditionate.

Camerele duble superior sunt pozitionate la etajele 8 si 9, au mobilier nou si baile renovate integral in stil modern.

Camerele duble family sunt situate la etajul 1 sau parter, dispuse si pe nord si pe sud, au cate o canapea extensibila si nu au balcon.

Apartamentele sunt formate din dormitor cu pat matrimonial si un living cu canapea extensibila. Cele doua camere sunt sunt separate prin usa. Apartamentele detin 2 bai.
Pe balcoane se vor regasi o masuta cu doi tabureti, de unde oaspetii se vor putea bucura de o priveliste spectaculoasa

Facilitati

 ALL INCLUSIVE  Sala de conferinte  Loc de joaca  Parcare  Restaurant  Plaja privata  Sezlonguri Gratuite  Aer Conditionat  Balcon  Minibar
Facilitati copii

In camera cu 2 adulti:
– 1 copil 0 – 9.99 ani beneficiaza de gratuitate la cazare si facilitati masa, fara pat suplimentar, iar daca solicita pat suplimentar va achita 50% din pachetul achizitionat de adult;
– 1 copil 10 – 15.99 ani va achita 70% din pachetul achizitionat de adult si beneficiaza de pat suplimentar;
– 2 copii (unul 0- 9.99 ani, unul 10- 15.99 ani), primul copil beneficiaza de gratuitate la cazare si masa, iar al doilea va achita 70% din pachetul achizitionat de adult, cu pat suplimentar;
– 2 adulti+ 2 copii (0- 9.99 ani), primul copil beneficiaza de gratuitate la cazare si masa, iar al doilea va achita 50% din pachetul achizitionat de adult, cu pat suplimentar;
– 2 adulti+ 2 copii (10- 15.99 ani), primul copil va achita 70% din pachetul achizitionat de adult, cu pat suplimentar, iar al doilea va achita 70% din valoarea mesei, fara pat suplimentar.
Persoanele peste 16 ani vor achita valoarea integrala a pachetului achizitionat de adult si beneficiaza de pat suplimentar.

Pentru tarife click aici.

Servicii neincluse

  • Taxe de ieșire din Rep. Dominicană: ~20 $ (se plătește pe aeroport);
  • Bilet de avion București – Madrid – București;
  • Cazare în Madrid;
  • Bacșișuri și alte cheltuieli personale.

Servicii neincluse

  • Taxe de ieșire din Rep. Dominicană: ~20 $ (se plătește pe aeroport);
  • Bilet de avion București – Madrid – București;
  • Cazare în Madrid;
  • Bacșișuri și alte cheltuieli personale.

Rezerva aici vacanta ta last minute:

oferte vacante last minute
vitrine frigorifice carmangerie inox Organizare Team Building Bran imobiliare corbeanca traduceri autorizate Bucuresti cazare regim hotelier Resita Cabina foto Iasi Asigurari RCA Radauti Incalzire electrica in pardoseala accesorii smart home convectoare eletrice béton imprimé Paris incalzitoare electrice cu convector convectoare electrice rezidentiale teren padure Corbeancaavocat ploiesti Senzor miscare fibaro obiecte alama inchiriere avion privat cabinet stomatologic pantelimon consultatie oftalomologie sector 3 traduceri iasi