Home > Destinatii > Litoral Romania > Mamaia > Detalii Hotel Perla 3*

Detalii Hotel Perla 3*

perla mamaia
Detalii Hotel Perla 3*

HOTELUL PERLA este situat la 100 m plaja, aproape de Aqua Magic si Satul de Vacanta. MASA: restaurant Perla 3* mic dejun bufet suedez, in perioada 26.07 – 18.08 pranzul este bufet, in restul perioadelor bonuri valorice. Valoarea pranzului este de 45 lei/ persoana/ zi.

Dotari si servicii

Hotelul detine 235 camere astfel: 205 camere duble, 30 apartamente, sala conferinta (aproximativ 150 locuri), parcare gratuita in limita locurilor disponibile, piscina, sala fitness, salon infrumusetare, internet wi-fi in lobby, seif, bar, schimb valutar.

Servicii masa

Dotari camere

Camerele sunt dotate cu TV, AC, Wi-Fi, telefon, minibar, aer conditionat, baie cu cabina de dus, geamuri termopan, nu au balcon. Fiecare camera beneficiaza de vedere partiala catre mare.

Apartamentele sunt compuse dintr-un living in care se regaseste o camera extensibila si o camera cu pat matrimonial si sunt dotate cu TV, AC, Wi-Fi, telefon, minibar, baie cu cabina de dus.

Dimensiunea camerei este de aproximativ 16 mp, iar dimensiunea apartamentului este de aproximativ 20 mp. Dimensiunea patului matrimonial este de 140/190 si a celor twin 80/190.

Facilitati

 Piscina  Internet  Sala de conferinte  Parcare  Restaurant  Aer Conditionat  Sala fitness  Minibar
Facilitati copii

FACILITATI COPII (in camera cu 2 adulti): – 0 –  4.99 ani gratuit cazare si mic dejun; – 5 – 11.99 ani cazare gratuita fara pat suplimentar si achita 50% din mesele servite bufet sau 100% din bonuri valorice; – 12 – 13.99 ani achita 30% din locul de cazare fara pat suplimentar si masa integral; – peste 14 ani achita 50% din cazare cu pat suplimentar si masa integral.

Pentru tarife click aici.

Rezerva aici vacanta ta last minute: