Home > Destinatii > Litoral Romania > Venus > Detalii Hotel Thasos 3*

Detalii Hotel Thasos 3*

hotel thasos venus
Detalii Hotel Thasos 3*

HOTEL THASOS, complet renovat in 2019, este situat intr-o zona linistita a statiunii Venus, la 400 m distanta fata de plaja. Acesta dispune de 131 camere duble si triple.

Dotari si servicii

O vancata linistita, dar nu plictisitoare! Daca ati ales statiunea Venus, inseamna ca v-ati dorit o vacanta linistita, departe de aglomeratia marilor statiuni de pe litoral. La hotel Thasos aveti toate sansele sa petreceti o vacanta reusita la malul marii. Acesta va asteapta cu o atmosfera relaxanta, cu un aer nou si tot confortul de care ai nevoie, fie ca veniti cu familia, insostit de prieteni, in cuplu sau singuri. Ce care intr-o zi nu isi doresc sa mearga la plaja, vor putea petrece timpul in gradina hotelului. Internetul este gratuit pe intreaga suprafata a proprietatii.

Servicii masa

MASA: restaurant propriu. Acesta se afla la 15 m distanta fata de hotel.

Micul dejun se va servi incepand cu data de 03.07.2020.

In perioada 12.07 – 22.08.2020 obligatoriu mic dejun+cina.

Cina in sistem fisa cont in valoare de 60 lei/persoana/zi

Dotari camere

Camerele duble, ideale pentru cupluri, au pat matrimonial, baie proprie, TV, aer conditionat, mini frigider, balcon, cu exceptia celor de la parter.

Camerele triple, ideale pentru familii sau grupuri de cate 3 prieteni, au pat matrimonial si unul single, baie proprie, TV, aer conditionat, mini frigider, balcon, cu exceptia celor de la parter.

Facilitati

 Internet  Parcare  Restaurant  Aer Conditionat  Minibar  Wifi gratuit
Facilitati copii

In camera cu 2 adulti: – 1 copil de la 0 – 6.99 ani – gratuit (in baza certificatului de nastere) in camera cu 2 adulti fara pat suplimentar, pentru al doilea copil se achita 40 lei/zi; – 7 – 11.99 ani – 60 lei/zi (nu include micul dejun) daca nu se solicita pat suplimentar. daca se doreste pat suplimentar se va alege varianta de camera tripla; – peste 12 este considerat adult.

Micul Dejun: – copiii cu varsta de pana la 3 ani beneficiaza de mic dejun gratuit, daca parintii au optat pentru pachet cu mic dejun inclus.

Pentru tarife click aici.

Rezerva aici vacanta ta last minute: