Home > Destinatii > Litoral Romania > Mamaia > Detalii Hotel Excelsior 4*

Detalii Hotel Excelsior 4*

excelsior mamaia
Detalii Hotel Excelsior 4*

HOTELUL EXCELSIOR  este o locatie noua ce isi va deschide prima oara portile pentru sezonul 2020. Hotelul va asteapta pentru un sejur de neuitat, oferindu-va conditii excelente de cazare. Acesta este situat in Mamaia Nord, cea mai noua si linistita zona a statiunii, la 30 m de plaja si dispune de 40 camere. Mamaia Nord reprezinta o alegere excelenta pentru cei ce sunt interesati atat de atmosfera relaxanta cat si de divestisment si plaje pentru copii.

Dotari si servicii

Hotelul pune la dispozitie un sky bar si o terasa, linie autoservire, internet, parcare privata gratuita, dar si plaja privata contra cost.

Servicii masa

MASA: restaurant propriu, mic dejun bufet suedez.

Dotari camere

Toate camerele sunt dotate cu pat matrimonial, aer conditionat si TV cu ecran plat.

Facilitati

 Parcare  Restaurant  Aer Conditionat  Balcon  Minibar  Internet
Facilitati copii

In camera cu 2 adulti:

Camera dubla standard: – 1 copil 0-6.99 beneficiaza de gratuitate la cazare si mic dejun, fara pat suplimentar;

Camera dubla cu fotoliu extensibil: – 1 sau 2 copii 0-6.99 ani beneficiaza de gratuitate la cazare si mic dejun; – 1 sau 2 copii 7-11.99 ani beneficiaza de cazare gratuita si achita 50% din valoarea micului dejun; – 1 copil 12-15.99 ani beneficiaza de cazare gratuita, dar achita integral micul dejun; – al 3-lea adult beneficiaza de cazare gratuita si achita micul dejun integral; In camera dubla standard se accepta maxim doi adulti cu un copil pana in 7 ani, fara acordarea de pat suplimentar.

Pentru tarife click aici.

Rezerva aici vacanta ta last minute: