Acasa > Destinatii > Litoral Romania > Jupiter > Detalii Hotel Cometa 3*

Detalii Hotel Cometa 3*

cazare cometa jupiter

HOTEL COMETA este situat chiar pe malul marii (la aprox.20 m de plaja), in centrul statiunii Jupiter si la distanta relativ mica (aprox.500 m) fata de statiunea Neptun-Olimp si de celelalte statiuni din zona. O locatie privilegiata fata de majoritatea hotelurilor de pe litoralul Marii Negre si ideala pentru a va petrece vacanta de vara. Acesta pune la dispozitie 220 spatii de cazare.

Dotari si servicii

Hotelul dispune de bar de zi, seif la receptie, loc de joaca pentru copii, internet, parcare pazita in limita locurilor disponibile, lift, parcare (contra cost).
Nu se accepta animale de companie.

Servicii masa

MASA: sistem bonuri valorice, la cel putin trei restaurante din zona.

Dotari camere

Camerele duble parter standard au in dotare baie proprie, TV, frigobar, balcon si aer conditionat. Acestea sunt camere duble matrimoniale.

Camerele duble parter superior sunt identice ca si dotari cu camerele duble parter standard, dar au o vedere mai buna la mare si sunt orientate catre Nord (Neptun-Olimp).

Camerele duble standard au balcon, TV, frigobar, aer conditionat. si sunt orientate spre Sud-Est (Cap Aurora si Hotel Meteor).

Camerele duble superior sunt identice ca si dotari cu camerele duble 3* standard, dar au o vedere mai buna la mare si sunt orientate catre Nord (Neptun-Olimp).

Camerele triple standard au in dotare un pat dublu matrimonial si un pat de o persoana (fix), baie proprie, TV, balcon, frigobar, aer conditionat si sunt orientate spre Sud-Est (Cap Aurora, Hotel Meteor).

Camerele triple superior sunt identice ca si dotari cu camerele triple 3* standard, dar au o vedere mai buna la mare si sunt orientate catre Nord (Neptun-Olimp).

Camerele de familie sunt gen garsonieră şi au în dotare un pat matrimonial şi un pat de o persoană, balcon mare, TV LCD, frigider, aer conditionat si o suprafata de aproximativ 25 mp. Vederea acestora este spre Padurea Comorova si se vor valorifica numai la cerere si cu aprobarea hotelului.

Facilitati

 Internet  Loc de joaca  Parcare  Balcon  Frigider
Facilitati copii

In camera cu 2 adulti:
– 1 copil 0 – 6.99 ani are gratuitate la cazare fara pat; pat suplimentar 50% din cazare;
Capacitatea maxima de cazare este urmatoarea:
–  camera dubla: 2 adulti si un copil de maxim 7 ani;
– camera tripla: 3 adulti si un copil de maxim 7 ani sau, 2 adulti si 2 copii de maximum 7 ani.
– lipsa spatiului nu permite instalarea unui pat suplimentar.

Pentru tarife click aici.

Rezerva aici vacanta ta last minute:

oferte vacante last minute
vitrine frigorifice carmangerie inox Organizare Team Building Bran imobiliare corbeanca traduceri autorizate Bucuresti cazare regim hotelier Resita Cabina foto Iasi Asigurari RCA Radauti Incalzire electrica in pardoseala accesorii smart home convectoare eletrice béton imprimé Paris incalzitoare electrice cu convector convectoare electrice rezidentiale teren padure Corbeancaavocat ploiesti Senzor miscare fibaro obiecte alama inchiriere avion privat cabinet stomatologic pantelimon consultatie oftalomologie sector 3 traduceri iasi