Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Filtre

Byala Bulgaria

Byala este o localitate rustica cu un pronuntat accent viticol datorat intinselor teritorii acoperite de vita de vie si are doar 2000 de locuitori.

Byala Bulgaria

Au fost gasite 4 hoteluri

BYALA BEACH RESORT

Byala, Bulgaria
Litoral Bulgaria

Localizare Hotelul este situat pe plaja si la 500 m de centrul statiunii ByalaInformatii hotel Hotelul a fost construit in 2008 si renovat in 2010 receptie restaurant principal cu salon a la carte si bufet bar la piscina bar de noapte centru SPA fitn . . .

VEMARA CLUB

Byala, Bulgaria
Litoral Bulgaria

Localizare Deschis in 2010 complexul este situat in imediata apropiere a orasului Byala pe un cap numit Sf Atanas unde au fost gasite urme ale unei asezari mai vechi de 2000 ani Complexul Calimera cuprinde o cladire rezidentiala si cateva casute Dist . . .

SUN VILLAGE

Byala, Bulgaria
Litoral Bulgaria

Complexul format din 9 vile luxoase se afla in Byala si este recomandat familiilor si tinerilor Parcarea gratuita accesul gratuit la internet WIFI si faptul ca sunt acceptate animalele de companie sunt doar cateva dintre avantajele acestei locatii Sp . . .

CALIMERA BEACH

Byala, Bulgaria
Litoral Bulgaria