Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Filtre
Au fost gasite 6 hoteluri

STARFISH LAS PALMAS

Varadero, Cuba

Situat în centrul orașului Varadero la câțiva pași de restaurante magazine baruri și cluburi din Varadero Starfish Las Palmas se afla la 5 minute de mers pe jos fata de una dintre cele mai bune plaje din Varadero Hotelul este la numai 18 km de Aeropo . . .

MELIA VARADERO

Varadero, Cuba

Hotelul Melia Varadero estelocalizat la 8 km de centrulorasului Varadero Situatlanga Varadero Golf Club si Plaza America Convention Centre BOOKING 78 Localizare Hotelul Melia Varadero estelocalizat la 8 km de centrulorasului Varadero Aeroportul . . .

IBEROSTAR BELLA VISTA

Varadero, Cuba

O stațiune de lux pe malul mării din Varadero perfectă pentru familii și cupluri BOOKING nu are nota TripAdvisor 4 Localizare Situat langa cea mai bună plajă din lume la doar 11 km de centrul orașului Varadero la 40 km de Aeroportul Internațion . . .

IBEROSTAR VARADERO

Varadero, Cuba

Hotelul Iberostar Varadero 5 este situat vis-à-vis de plaja Varadero una din cele mai frumoase plaje din Varadero Calitatea serviciilor sale camerele sale spațioaseși o gamă largă de activități de agrement fac acest hotel de lux o alegere perfectă pe . . .

H10 OCEAN VISTA AZUL

Varadero, Cuba

Hotelul H10 OCEAN VISTA AZUL este un hotel nou de 5 inconjurat de doua plaje idilice cu nisip fin alb si ape turcoaz Dispune de o pozitie cu priveliste spectaculoasa asupra oceanului BOOKING 85 Localizare Hotelul H10 OCEAN VISTA AZUL 5 este inc . . .

STARFISH CUATRO PALMAS

Varadero, Cuba

Starfish Cuatro Palmas este amplasat de-a lungul plajei cu nisip din Varadero Cuba Localizare Starfish Cuatro Palmas este amplasat de-a lungul plajei cu nisip din Varadero Cuba Amplasat la 145 km de Havana Varadero este una dintre cele mai ma . . .