Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Paradisus Playa Del Carmen La Esmeralda

Riviera Maya, Mexic

Descriere

 Paradisus Playa del Carmen La Esmeralda este un hotel de lux chiar si numele spune ca acesta este un paradis. La acest resort va puteti bucura de o experienta de lux conceputa pentru intreaga familie unde puteti sa  experimentati farmecul acestei statiuni Playa del Carmen, inconjurat de apele calde cristaline albastre din Caraibe, veti descoperi un golf privat incantator, cu plaje frumoase si o coasta de mangrove bine pastrata, experiente culinare remarcabile cu 14 restaurante de clasa mondiala si 16 baruri.
Bucurati-va de programul Concierge de familie, perfect pentru grupuri mici si familii care cauta o atentie sporita si servicii.
Experimentati acest hotel all-inclusive Paradisus Playa del Carmen La Esmeralda, cu promisiunea sa de distractie all-inclusive. Statiunea de lux superioara din Riviera Maya combina  atmosfera uimitoare din Caraibe cu facilitati de clasa mondiala, incluzand  Concierge, tratamente spa si spatii moderne de intalniri proiectate pentru a fi flexibile si dotate cu tehnologie de ultima ora. Toate acestea, plus excursii spectaculoase de o zi, incluzand scufundari si piramidele mayase.

La doar 45 de minute de mers cu masina de Aeroportul International Cancun si aproape de comori arheologice, cum ar fi Tulum, Chichén Itzá si Cobá, statiunea ofera cele mai bune aventuri in afara orasului pentru intreaga familie. Pentru cei care cauta experiente mai aproape de luxul hotelului, exista bucataria internationala de neuitat din 14 restaurante si 16 baruri. Este usor de inteles de ce Paradisus Playa del Carmen La Esmeralda a fost selectat castigator Travellers Choice® 2014 Trip Advisor. Alaturi de apa si inconjurat de mangrovele protejate, Paradisus Playa del Carmen La Esmeralda se afla la un nivel diferit de tot ceea ce ati experimentat inainte.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.