Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Filtre

Nume hotel


Numar Stele


Destinatie


Filtreaza Aplica Filtre
Ordoneaza dupa:

Au fost gasite 8 hoteluri

HAMMAMET, Tunisia

Hotel deshis in anul 2004 Alhambra Thalasso este amplasat in statiunea Yasmine Hammamet la 300 m de plaja la 25 km de Marina la 9 km de terenurile de golf Yasmine si Citrus la 12 km de centrul orasului Hammamet la 60 km de aeroportul Enfidha la 75 km . . .

HAMMAMET, Tunisia

Hotel Laico Hammamet se afla situat la 3 minute pe jos fata de plaja in Golful Hammamet acest hotel luxos are 2 piscine centru comercial si terenuri sportive Ofera acces gratuit la Wi-Fi centru de talasoterapie si loc de joaca pentru copii Echipat . . .

HAMMAMET, Tunisia

Concorde Hotel Marco Polo este situat pe malul Marii Mediterane la 700 m de Costa Mall 18 km de statiunea Hammamet la 60 km de aeroportul din Tunis 38 km de aeroportul Enfidha si 113 km de aeroportul din Monastir La 7 km de hotel se gasesc terenuri . . .

HAMMAMET, Tunisia

Golden Tulip Taj Sultan este situat direct pe plaja din Yasmine Hammamet la doar 15 minute de centrul orasului Hammamet la 61 km de aeroportul din Tunis 55 km de aeroportul Enfidha si 120 km de aeroportul din Monastir In apropierea hotelului se afla . . .

SOUSSE, Tunisia

Marhaba Beach este situat direct pe malul Marii Mediterane la 2 km de centrul orasului Sousse la 146 km de aeroportul din Tunis 46 km de aeroportul Enfidha si numai 21 km de aeroportul din Monastir La o distanta de 6 km se afla portul de agrement P . . .

MAHDIA, Tunisia

Prima Sol El Mehdi este localizat direct pe plaja la 2 km de centrul orasului Mahdia la 47 km de centrul orasului Monastir 44 km de amfiteatrul roman El Jem 53 km de aeroportul din Monastir 113 km de aeroportul Enfidha si la 216 km de aeroportul din . . .

PORT EL KANTAOUI, Tunisia

Marhaba Palace hotelul este situat pe malul Marii Mediterane la 2 km de portul de agrement Port El Kantaoui animat cu restaurante baruri magazine de suveniruri si la 12 km de centrul orasului Sousse 139 km de aeroportul din Tunis 30 km de aeroportul . . .