Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Filtre
Au fost gasite 39 hoteluri

HOURIA PALACE

PORT EL KANTAOUI, Tunisia

CONCORDE MARCO POLO

HAMMAMET, Tunisia

Concorde Hotel Marco Polo este situat pe malul Marii Mediterane la 700 m de Costa Mall 18 km de statiunea Hammamet la 60 km de aeroportul din Tunis 38 km de aeroportul Enfidha si 113 km de aeroportul din Monastir La 7 km de hotel se gasesc terenuri . . .

GOLDEN TULIP TAJ SULTAN

HAMMAMET, Tunisia

Golden Tulip Taj Sultan este situat direct pe plaja din Yasmine Hammamet la doar 15 minute de centrul orasului Hammamet la 61 km de aeroportul din Tunis 55 km de aeroportul Enfidha si 120 km de aeroportul din Monastir In apropierea hotelului se afla . . .

ALHAMBRA THALASSO

HAMMAMET, Tunisia

Hotel deshis in anul 2004 Alhambra Thalasso este amplasat in statiunea Yasmine Hammamet la 300 m de plaja la 25 km de Marina la 9 km de terenurile de golf Yasmine si Citrus la 12 km de centrul orasului Hammamet la 60 km de aeroportul Enfidha la 75 km . . .

OMAR KHAYAM

HAMMAMET, Tunisia

STEIGENBERGER KANTAOUI BAY

PORT EL KANTAOUI, Tunisia

PRIMASOL EL MEHDI

MAHDIA, Tunisia

Prima Sol El Mehdi este localizat direct pe plaja la 2 km de centrul orasului Mahdia la 47 km de centrul orasului Monastir 44 km de amfiteatrul roman El Jem 53 km de aeroportul din Monastir 113 km de aeroportul Enfidha si la 216 km de aeroportul din . . .

DIAR LEMDINA

HAMMAMET, Tunisia

JAZ TOUR KHALEF HOTEL

SOUSSE, Tunisia

Hotelul se întinde pe o suprafaţă de 10 hectare pe malul Mării Mediterane la 4 km de centrul oraşului Sousse La o distanţă de 6 km se află portul de agrement Port El Kantaoui terenul de golf El Kantaoui  Aqua Palace Park şi un parc de distracţii Hote . . .

LAICO HAMMAMET

HAMMAMET, Tunisia

Hotel Laico Hammamet se afla situat la 3 minute pe jos fata de plaja in Golful Hammamet acest hotel luxos are 2 piscine centru comercial si terenuri sportive Ofera acces gratuit la Wi-Fi centru de talasoterapie si loc de joaca pentru copii Echipat . . .