Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Filtre
Au fost gasite 41 hoteluri

HOURIA PALACE

PORT EL KANTAOUI, Tunisia

GOLDEN TULIP TAJ SULTAN

HAMMAMET, Tunisia

Golden Tulip Taj Sultan este situat direct pe plaja din Yasmine Hammamet la doar 15 minute de centrul orasului Hammamet la 61 km de aeroportul din Tunis 55 km de aeroportul Enfidha si 120 km de aeroportul din Monastir In apropierea hotelului se afla . . .

ALHAMBRA THALASSO

HAMMAMET, Tunisia

Hotel deshis in anul 2004 Alhambra Thalasso este amplasat in statiunea Yasmine Hammamet la 300 m de plaja la 25 km de Marina la 9 km de terenurile de golf Yasmine si Citrus la 12 km de centrul orasului Hammamet la 60 km de aeroportul Enfidha la 75 km . . .

OMAR KHAYAM

HAMMAMET, Tunisia

STEIGENBERGER KANTAOUI BAY

PORT EL KANTAOUI, Tunisia

LAICO HAMMAMET

HAMMAMET, Tunisia

Hotel Laico Hammamet se afla situat la 3 minute pe jos fata de plaja in Golful Hammamet acest hotel luxos are 2 piscine centru comercial si terenuri sportive Ofera acces gratuit la Wi-Fi centru de talasoterapie si loc de joaca pentru copii Echipat . . .

DIAR LEMDINA

HAMMAMET, Tunisia

El Fell

Hammamet, Tunisia

Descriere HOTEL EL FELLHotelul El Fell ofera spatii de cazare generoase si o localizare perfecta chiar pe renumita plaja cu nisip din Hammamet fiind ideal pentru o vacanta de relaxareTip masa All InclusiveLocalizare HOTEL EL FELL Hotelul este situat . . .

Belisair Thalasso

Hammamet, Tunisia

Descriere HOTEL BELISAIR THALASSOHotelul Belisair Thalasso este situat la 12 km de centrul orasului Hammamet la 41 km de aeroportul international Enfidha-Hammamet iar plaja este situata la 180 mTip masa All InclusiveLocalizare HOTEL BELISAIR THALASS . . .

JAZ TOUR KHALEF HOTEL

SOUSSE, Tunisia

Hotelul se întinde pe o suprafaţă de 10 hectare pe malul Mării Mediterane la 4 km de centrul oraşului Sousse La o distanţă de 6 km se află portul de agrement Port El Kantaoui terenul de golf El Kantaoui  Aqua Palace Park şi un parc de distracţii Hote . . .

CONCORDE MARCO POLO

HAMMAMET, Tunisia

Concorde Hotel Marco Polo este situat pe malul Marii Mediterane la 700 m de Costa Mall 18 km de statiunea Hammamet la 60 km de aeroportul din Tunis 38 km de aeroportul Enfidha si 113 km de aeroportul din Monastir La 7 km de hotel se gasesc terenuri . . .