Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

RIXOS PREMIUM NOU!

Dubai Marina, Emiratele Arabe Unite

Descriere

Hotel nou, format din doua turnuri de 35 de etaje, este parte a renumitului lant turcesc de hoteluri. Este situate vis a vis de noul Dubai Eye, in zona plina de viata Jumeirah Beach Residende si are plaja privata in apropiere. Mall of the Emirates este la 8 km, iar Aeroportul Internaţional este situat la 30 km. WiFi gratuit! Recomandat de Cocktail Holidays! *Pentru SEJUR INDIVIDUAL - Cina de Revelion nu este inclusa in pretul din sistem! In cazul unei rezervari de cazare individuala, cina va fi adaugata manual in rezervare, ulterior: - Cina Revelion (*Obligatorie): Adult: 845 euro/pers, Copil 3-13.99: 423 eur/pers, Copil 0-2.99: gratuit. *Pentru PACHETE - Cina Revelion - Este inclusa! Drinks & Food:
In cadrul hotelului exista restaurante cu specific international.

Localizare:
Hotel nou, format din doua turnuri de 35 de etaje, este parte a renumitului lant turcesc de hoteluri. Este situate vis a vis de noul Dubai Eye, in zona plina de viata Jumeirah Beach Residende si are plaja privata in apropiere. Mall of the Emirates este la 8 km, iar Aeroportul Internaţional este situat la 30 km.  WiFi gratuit! Recomandat de Cocktail Holidays!

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.