Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

NASSIMA ROYAL

Sheikh Zayed, Emiratele Arabe Unite

Descriere

Hotel situat foarte convenabil pe Sheikh Zayed Road, vis a vis de World Trade Center si la 30min pe jos de Dubai Mall si Burj Khalifa. Aeroportul International din Dubai se afla la 8 km. Renovat in 2017, hotelul are shuttle la plaja publica Jumeirah si la malluri, WiFi gratuit! Recomandat de Cocktail Holidays! *Pentru SEJUR INDIVIDUAL - Cina de Revelion nu este inclusa in pretul din sistem! In cazul unei rezervari de cazare individuala, cina va fi adaugata manual in rezervare, ulterior: - Cina Revelion (*Obligatorie): Adult: 166 euro/pers, Copil 6-11.99: 68 eur/pers, Copil 0-5.99: gratuit. *Pentru PACHETE - Cina Revelion - Este inclusa! Drinks & Food:
In cadrul hotelului exista restaurante cu specific international.

Localizare:
Hotel situat foarte convenabil pe Sheikh Zayed Road, vis a vis de World Trade Center si la 30min pe jos de Dubai Mall si Burj Khalifa. Aeroportul International din Dubai se afla la 8 km. Renovat in 2017, hotelul are shuttle la plaja publica Jumeirah si la malluri, WiFi gratuit! Recomandat de Cocktail Holidays!

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.