Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ATANA

Al Barsha, Emiratele Arabe Unite

Descriere

Atana este un hotel de 4 stele foarte bine cotat, situat in Internet City pe Sheikh Zayed, la 5 minute cu masina de Emirates Mall, pentru care ofera si shuttle gratuit, la fel cum ofera si pentru plaja. Statia de metrou Dubai Internet City se afla la doar 3 minute pe jos. Are cota de 8.4 pe booking.com Drinks and food
Cele 3 restaurante sunt deschise zilnic, iar Cafeneaua este deschisa permanent. Oaspeţii au la dispoziţie room service nonstop.

Localizare
Atana este un hotel de 4 stele foarte bine cotat, situat in Internet City pe Sheikh Zayed, la 5 minute cu masina de Emirates Mall, pentru care ofera si shuttle gratuit, la fel cum ofera si pentru plaja. Statia de metrou Dubai Internet City se afla la doar 3 minute pe jos. Are cota de 8.4 pe booking.com

Sport si divertisment
Hotelul dispune de o piscina in aer liber si o sala de sport.  

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Proprietatea pune la dispoziția oaspeților 3 restaurante, un Piano Café, room service non stop, Wi-Fi gratuit, parcare gratuita, piscina in aer liber, magazine la parter, sala de fitness. La efectuarea cazarii se retine un depozit rambursabil de aproximativ 60 USD.