Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Filtre

Zakynthos Grecia

Zakynthos este o insula in Marea Ionica, cu o suprafata de 400 kmp. Insula ofera locuri si activitati pentru toate varstele.

Zakynthos Grecia

Au fost gasite 170 hoteluri

BELVEDERE LUXURY SUITES

Vassilikos, Grecia
Grecia 2018

BELVEDERE LUXURY SUITES 4 - VASSILIKOSDescriere HOTEL BELVEDERE LUXURY SUITESBelvedere Boutique Hotel este locul perfect pentru o vacanta situat printre chiparoei in frumoasa zona verde a statiunii Vassilikos fara indoiala una dintre cele mai frumoas . . .

AMMOS VILLA

Vassilikos, Grecia
Grecia 2018

 Ammos Villas 4 sunt situate in zona Potamia statiunea Vasilikos la 13km distanta fata de aeroport 12km distanta de orasul Zante 150m distanta fata de centrul satului super-market si  plaja cu nisip fin plaja face parte din Parcul National Marin Faci . . .

BETSIS BEACH

KIPSELI, Grecia
Grecia 2018

CRYSTAL BEACH HOTEL

Kalamaki, Grecia
Grecia 2018

 Crystal Beach Hotel 2 este situat pe plaja in statiunea Kalamaki la 6km distanta de capitala insulei si 3km distanta de statiunea LaganasPlaja Kalamaki unde este situat hotelul este renumita si pentru vizitele faimoaselor testoase Caretta-Caretta zo . . .

CAPTAINS HOTEL

Argassi, Grecia
Grecia 2018

Captain's Hotel 3 este situat in statiunea Argassi si ofera o panorama superma asupra capitalei insulei ZanteHotelul este situat la o distanta de 200m de centrul statiunii 4km fata de portul si capitala insulei si 6km distanta de aeroportHotelul are . . .

COMMODORE

Argassi, Grecia
Grecia 2018

Hotel Commodore 3 este situat in statiunea Argassi este al 2-lea hotel ca si marime din lantul hotelier XenosHotelul este foarte aproape de plaja publica din Argassi si la doar 4km distanta fata de capitala insulei si de portCamerele sunt dotate cu b . . .

DIANA

Zakynthos, Grecia
Grecia 2018

Diana Hotel 3 este situat in orasul Zante capitala insulei in Piata Agios Markos la 200m distanta de port 6km distanta de aeroportHotelul are camere decorate cu gust și centru de wellness cu saună și cadă cu hidromasaj Hotelul are 45 de camere  dotat . . .

CONTESSINA

Tsilivi, Grecia
Grecia 2018

Contessina Hotel 3  este situat  la 80m distanta față de plaja Tsilivi 4km distanta fata de orasul Zante capitala insulei si 6km distanta fata de aeroportLa numai 80 de metri se află o plajă de nisip care a fost distinsă cu statutul Steagul Albastru . . .

ADMIRAL ARGASSI

Argassi, Grecia
Grecia 2018

PLAZA PALLAS

Tsilivi, Grecia
Grecia 2018

Plaza Pallas 3 este situat la doar 500 de metri de plaja din Tsilivi 3km distanta fata de orasul Zante 6km distanta fata de aeroport si 35km distanta fata de portul insuleiHotelul are 48 de unitățile de cazare apartamente camere standard în sistem s . . .

MERIDIEN BEACH

Argassi, Grecia
Grecia 2018

Hotelul Meridien Beach 3 este situat in centrul statiunii Argassi pe plajaAeroportul se afla la 5 kilometri distanta iar orasul Zakynthos la 6 kilometriMeridien Beach Studios 3 este un complex modern de garsoniere ce opereaza in sistem self catering . . .

ARION RENAISSANCE HOTEL

Vassilikos, Grecia
Grecia 2018

 Arion Renaissance Hotel 4 a fost inaugurat in luna iunie a anului 2003 Hotelul este format din 3 cladiri construite in jurul piscinei Ultima renovare a hotelului a fost facuta in anul 2012 In cadrul hotelului exista 52 de camere standard si 3 suite . . .

ZOI LUXURY APARTMENTS

Tsilivi, Grecia
Grecia 2018

SUNRISE

Tsilivi, Grecia
Grecia 2018

Sunrise Hotel 3 este situat in statiunea Tsilivi la 500m distanta fata de centrul statiuniiAmplasat într-un decor rural fermecător înconjurat de plantaţii de măslini dealuri şi câmpuri acest hotel modern oferă o atmosferă caldă şi prietenoasăStatiune . . .

AZURE RESORT & SPA

Tsilivi, Grecia
Grecia 2018

Hotelul Azure Resort Spa 5 este situat in statiunea Tsilivi aproape de plaja Arhitectura hotelului este in stil minimalits s ispecific zonei mediteraneeneFacilitati hotel - 3 piscine 2 exterioare si 1 interioara - 3 baruri 2 exterioare si 1 in cadru . . .

GALAXY HOTEL BEST WESTERN

Laganas, Grecia
Grecia 2018

 Galaxi Hotel Best Western 5 este situat in statiunea animata Laganas si face parte din lantul hotelier international Best Western Hotelul este ideal pentru familiile cu copiiCamerele sunt standard superioare si deluxe cu vedere la mare sau la gradin . . .

ZANTE PARK BEST WESTERN

Laganas, Grecia
Grecia 2018

 Zante Park Best Western 5 face parte din lantul international de hoteluri Best Western Hotelul este situat in golful statiunii Laganas la 5km distanta de aeroport si 7km distanta de orasul Zante capitala insuleiFacilitati hotel -  piscina exterioara . . .

ZAMORA VILLA

Tsilivi, Grecia
Grecia 2018

ATLANTICA ELEON GRAND RESORT & SPA

Tragaki, Grecia
Grecia 2018

 Atlantica Eleon Grand Resort Spa 5 este situat in statiunea Tragaki in partea de est a insulei Zakinthos si se intinde pe o suprafata de 41000mp imprejmuita de o livada de masliniCamerele sunt de mai multe tipuri - standard cu vedere la gradina 29m . . .

PLAKA BEACH RESORT

Vassilikos, Grecia
Grecia 2018