Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Filtre

Prezentare Pamporovo Bulgaria

Prezentare Pamporovo Bulgaria

Pamporovo este o staţiunea moderna, situata in inima munţilor Rhodopi. Este cea mai insorita staţiune montana din Bulgaria, cu o excelenta zăpadă pe durata intregului sezon. Profilul bland al muntelui face ca partiile sale sa fie ideale pentru incepatori. Exista si piste ca Stenata potrivita pentru schiorii avansati....

Citeste mai mult

Prezentare Pamporovo Bulgaria


Localizare: Pamporovo este o staţiunea moderna, situata in inima munţilor Rhodopi, munţii miticului Orfeu. Este cea mai insorita staţiune montana din Bulgaria, cu o excelenta zăpadă pe durata intregului sezon. Pamporovo este situat la 1650 m deasupra nivelului marii, la poalele varfului Snejanka (1926 m). Statiunea se afla la 240 km departare de Sofia si la 85 km de Plovdiv.  

Informatii: Pamporovo are o clima excepţionala, cu ierni blânde şi in jur de 120 de zile însorite in timpul sezonului de schi. Influenţele Marii Egee favorizeaza sezonul, care dureaza de la Decembrie pana la Aprilie. Temperatura medie este 3 C. Profilul bland al muntelui face ca partiile sale sa fie ideale pentru incepatori. Exista si piste ca Stenata potrivita pentru schiorii avansati.  

Echipa de salvare in munte: (+359) 309 58336; (+359) 1475; 

Servicii medicale si stomatologice: Serviciul de urgenta Schi Patrol este disponibil 24 ore pe zi. Ambulanţa şi clinica (cu doctor şi asistenta) sunt disponibile, asemeni serviciului de prim-ajutor, pe toate parţiile de schi. Spitale bine dotate functioneaza in Smolyan şi Chepelare. In staţiune puteţi gasi şi farmacii. O parte din serviciile medicale şi toate serviciile stomatologice trebuie platite in numerar doctorilor (clinicilor). Aceştia va vor furniza notele de plata, reţetele şi facturile necesare continand informatiile cu privire la serviciile prestate şi costul acestora, astfel in cât dumneavoastra sa va puteţi recupera banii de pe asigurari. Este recomandat sa va sunaţi compania de asigurări pentru a o informa in cazul unei posibile accidentari. Va rugam sa le urmaţi instrucţiunile.

Au fost gasite 0 hoteluri

In perioada urmatoare nu mai exista oferte pentru aceasta destinatie!

Cautarea nu a intors nici un rezultat!
Va rugam schimbati parametrii de cautare si incercati din nou!