Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Filtre
Au fost gasite 12 hoteluri

Delta Paradis ( Murighiol)

Delta Dunarii, Romania

LocalizareComplexul Delta Paradis este situat pe Canalul Dunavat 1 la o distanta de aproximativ 15 min peena la Lacul Razim Complexul Delta Paradis poate fi accesat numai pe apaDebarcaderul si parcarea Complexului Delta Paradis se afla intre localita . . .

Marina - Sulina

Delta Dunarii, Romania

. . .

Pensiunea Eden ( Crisan)

Delta Dunarii, Romania

LocalizarePensiunea EDEN este situata in Crisananlocalitate in care se bifurc cel mai adesea majoritatea escapadelor in DeltaDunrii Dotari si facilitatiPensiuneadispune de 10 camere si 2apartamente cu 24 locuri de cazare Fiecarea camer este dotat cu . . .

CASA DINTRE SALCII ( Uzlina)

Delta Dunarii, Romania

Adauga descriere . . .

HOTEL PLUTITOR SPLENDID (Crisan)

Delta Dunarii, Romania

LocalizareHotelul plutitor se afla pe bratul Dunarea Veche intre Crisan si Sulina in apropiere de ghiolul Bogdaproste si canalul care duce la localitatea Letea si Padurea Letea in inima DelteiDotari si facilitateLungimea navei este de 3745 m iar lat . . .

Casa Teo ( MAHMUDIA)

Delta Dunarii, Romania

LocalizarePensiunea Casa Teo situata in Delta Dunarii pe malul drept al bratului Sf Gheorghe la numai 29 km de municipiul Tulcea in Loc MahmudiaDotari si facilitatiVa sta la dispozitie cu 21 de spatii de cazare dotate cu bai moderne aer conditionat . . .

LIMANUL (CHILIA VECHE)

Delta Dunarii, Romania

LocalizareLimanul Resort este situat in localitatea Chilia Veche in partea de nord a Deltei Dunarii intrun peisaj uimitor alcatuit in mare parte din specii unicat de copaci flori pasari si pesti Amplasat pe malul drept al Bratului Chilia din Delta D . . .

Delta Nature Resort ( Somova)

Delta Dunarii, Romania

. . .

Aqua Villa ( Maliuc)

Delta Dunarii, Romania

LocalizareSituat pe Canalul Sulina alDeltei Dunrii la 100 de metri de Dunre Aqua Villa ofer o piscin in aerliber un restaurant A la carte cu bar camere cu aer condiLLionat Li accesgratuit la internet WiFi in zonele publiceDotari si facilitatiSuprafat . . .

DANUBE DELTA RESORT ( CRISAN)

Delta Dunarii, Romania

LocalizareComplexul este situat in inima Deltei Dunarii vis a vis de pitorescul sat pescaresc CrisanPozitia deosebita in care este amplasat centrul Deltei iti ofera posibilitatea ca in maxim o ora sa ajungi in orice loc pe care doresti sal vizitezi . . .