Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Filtre
Baile Herculane Romania

Baile Herculane este cea mai veche statiune din Romania si una dintre cele mai vechi din lume fiind cunoscuta inca de pe vremea romanilor

Baile Herculane Romania

Au fost gasite 13 hoteluri

Dacia

Baile Herculane, Romania

Localizare Hotelul Dacia este situat in parcul Vicol Agrementsport Sal de spectacole la hotel DACIA cu peste 300 locuri discotec sal de biliard tenis de mas trandul apte Izvoare Srbtoarea narciselor de la Zerveti rezervaie botanic Pescuit sporti . . .

Diana

Baile Herculane, Romania

Hotel Diana din Baile Herculane a fost inaugurat in aprilie 2011 dupa ample lucrari de modernizareSituat in frumosul peisaj impadurit al statiunii Baile Herculane renumita pentru izvoarele sale termale la doar 3 minute de centrul orasului Hotel Diana . . .

Domogled

Baile Herculane, Romania

Localizare Hotel Domogled complet renovat in anul 2013 este pozitionat in centrul statiunii Proceduri si tratamente Bi cu ape minerale termale sulfuroase i cu ape minerale termale clorurosodice att n czi ct i n bazine cu posibiliti de kinetotera . . .

AFRODITA

Baile Herculane, Romania

Hotelul Afrodita din Bile Herculane a fost redeschis in data de 08 iulie 2012 i v intampin cu arhitectura lui deosebit cu un design de excepie i finisaje la cele mai inalte standarde de calitate Hotelul Afrodita din Bile Herculane are220 de camere c . . .

CASA LORABELLA

Baile Herculane, Romania

Golden Spirit

Baile Herculane, Romania

Sara s Sons

Baile Herculane, Romania

Complexul Sara s Sons pune la dispozitia clientilor sai urmatoarele Cazare 7 camere cu pat matrimonial 11 camere duble cu doua paturi si 3 apartamente confortabile Incaperile sunt dotate cu aer conditionatminibar televizor color cablu TV internet bai . . .

Ferdinand

Baile Herculane, Romania

Ocupand o pozitie privilegiata pe Valea Cernei Hotelul Ferdinand este amplasat in mijlocul unor gradini amenajate si are o piscina interioara si sauna Acces WiFi este disponibil gratuit in camerele hoteluluiCamerele Hotelului Ferdinand au aer conditi . . .

ROMAN

Baile Herculane, Romania

Hotelul Roman este pe strada Romana nr1 in Baile Herculane Judetul CarasSeverin . . .

President Pensiune

Baile Herculane, Romania

Dispune de loc amenanjat de joaca pentru copii vara are piscina pentru copiiTerasa de vara bucatarie complet dotata cu vesela aragaz cuptor cu microundeexpresso de cafea gratar conexiune internet in camere si teraseParcarea se face in fata pensiunii . . .

Dacia

Baile Herculane, Romania

Situare Hotelul Dacia se afla in Parcul VicolCamere Are cea mai mare capacitate de cazare din statiune Hotelul Dacia dispune de 1070 locuri in camere duble si simple Camerele sunt echipate cu baie dus radio TV color si telefonFacilitati restaurant . . .

GOLDEN SPIRIT

Baile Herculane, Romania

Frumos situat In centrul statiunii Baile Herculanela poalele muntilor Domogled pe malul raului Cerna confortabilul Hotel Golden Spirit a fost deschis n vara anului 2007Clasificat la 3 stele Hotel Golden Spirit este destinatia perfecta pentru turismul . . .

AMBASADOR

Baile Herculane, Romania

Pensiuneadispune de 8 camere cu 2 paturi si 2 camere cu pat matrimonial si 2 apartamente cupaturi dubledotate la cele mai inalte standarde Fiecare camera sau apartamentdispune de frigider minibar televizor apa calda si caldura nonstop Pensiunea mai . . .