Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Filtre
Au fost gasite 17 hoteluri

Golden Tulip Vivaldi

St Julians, Malta

. . .

Seabank

Mellieha, Malta

. . .

Solana

Mellieha, Malta

. . .

Pergola Hotel- Spa

Mellieha, Malta

. . .

BLUE SEA SAN ANTON

Bugibba, Malta

Hotelul Blue Sea San Anton 3 se afla in statiunea Bugibba la 25 minute de mers pe jos fata de centrul si de plaja publica din statiune Este recomandat pentru turistii care nu pun accent pe partea de cazare ci doar sa vizitezeAcest hotel detine camere . . .

BLUE SEA SANTA MARIA

Bugibba, Malta

Hotelul Blue Sea SANTA MARIA 3 se afla in statiunea Bugibba la 25 minute de mers pe jos fata de centrul si de plaja publica din statiune Este recomandat pentru turistii care nu pun accent pe partea de cazare ci doar sa vizitezeAcest hotel detine came . . .

Dolmen

Qawra, Malta

Complexul DOLMEN 4 se afla pe malul marii in orasul San Pawl ilBahar oferind vedere panoramica la mare o plaja privata gratuita si 4 piscine Portul istoric din orasul Valletta se afla la 25 de minute de mers cu masina La un cost suplimentar proprieta . . .

Soreda

Qawra, Malta

. . .

Palazzin Hotel

Qawra, Malta

IL PALAZZIN 4 este un hotel clasificat la 4 ofera oaspetilor sai un confort de 3 insa compenseaza pe deplin cu amabilitatea personalului locatia sa numai 10 minute pana la centrul statiunii Qawra si privelistea magnifica la Marea Mediterana pe care o . . .

Bella Vista

Qawra, Malta

BELLA VISTA 4 este un hotel care ofera servicii la un standard de confort 3 situat intro zona mai linistita a statiunii Qawra la apoximativ 20 minute de tarm Visavis de hotel puteti gasi Parcul National Salini unde va puteti petrece timpul intrun mod . . .

Westin Dragonara Resort

St Julians, Malta

. . .

InterContinental

St Julians, Malta

. . .

Santana

Qawra, Malta