Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

GLORIA

Sheikh Zayed, Emiratele Arabe Unite

Descriere

Hotel DRY (nu serveste alcool) situat convenabil in zona Media City, pe Sheikh Zayed Road, langa statia de metrou Dubai Internet City, la 10 minute de Dubai Marina si plaja Jumeirah si Emirates Mall. Aeroportul International din Dubai se afla la aprox 25 km. Hotelul ofera WiFi gratuit! Recomandat de Cocktail Holidays! *Pentru SEJUR INDIVIDUAL - Cina de Revelion nu este inclusa in pretul din sistem! In cazul unei rezervari de cazare individuala, cina va fi adaugata manual in rezervare, ulterior: - Cina Revelion (*Obligatorie): Adult: 92 euro/pers, Copil 6-11.99: 46 eur/pers. *Pentru PACHETE - Cina Revelion - Este inclusa! Drinks & Food:
In cadrul hotelului exista 3 restaurante si un coffee-shop Starbucks.

Localizare:
Hotel DRY (nu serveste alcool) situat convenabil in zona Media City, pe Sheikh Zayed Road, langa statia de metrou Dubai Internet City, la 10 minute de Dubai Marina si plaja Jumeirah si Emirates Mall. Aeroportul International din Dubai se afla la aprox 25 km. Hotelul ofera WiFi gratuit! Recomandat de Cocktail Holidays!

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.